Blogs


Elektrische nagelvijlen
, ook wel nagelfrezen genoemd, zijn onmisbaar gereedschap voor elke nagelstyliste. Het kan worden gebruikt voor navulling, product verwijdering en manicure. Elke stap kost veel tijd en moeite om gedaan te worden maar het kan je leven gemakkelijker maken en je onderhoudstijd terugbrengen tot minuten door vakkundig gebruik te maken. Hoewel ze enige voorafgaande training en veiligheidsmaatregelen vereisen, zijn ze niet al te moeilijk te gebruiken en je kunt ze zelfs mee naar huis nemen om een professionele manicure te doen. Hoe voorkom je grote schade bij gebruik van een elektrische nagelvijl? Laten we de onderstaande checklist eens bekijken.

Hoe de elektrische nagelvijl veilig en correct te gebruiken? Wanneer je je nieuwe nagelboor krijgt, moet je erg opgewonden en enthousiast zijn om de aan / uit-knop aan te zetten en hem te gaan gebruiken. HOU OP! Het is noodzakelijk om eerst de instructies zorgvuldig te lezen en grondig te begrijpen hoe het werkt, vooral als het de eerste keer is dat je er een uitprobeert. Je hebt vast wel horrorverhalen gehoord of gezien over toe curling clips of dat soort rampen. Je moet weten hoe je deze machines veilig op hoge snelheid bedient, elektrische nagelfreesmachines zijn immers altijd krachtig en ongelukken worden gemakkelijk veroorzaakt door onvoorzichtigheid. Nadat je je nagelvijl hebt opgesteld en alle belangrijke instructies voor veilige bediening in gedachten hebt gehouden, hoef je alleen maar te oefenen. Probeer de volgende tips en met meer geduld en oefening kun je in een mum van tijd een professional worden!

  • Gebruik een lage snelheid voor de nagelriem
  • Gebruik een gemiddelde snelheid voor opvullingen
  • Gebruik een hoge snelheid op het nageloppervlak

Hoe kies je de juiste elektrische nagelfrees voor veilig gebruik? Hoge kwaliteit is de garantie voor veiligheid, dus het is de moeite waard om een ​​elektrische nagelvijl van betere kwaliteit te kiezen. Het zal je helpen om doktersbezoeken te vermijden! Hier zijn tips en checklists voor je om het juiste model te kiezen dat je gemakkelijk, comfortabel en veilig kunt gebruiken.

 

 

1. Voel de kracht

De draaisnelheid per minuut, ook wel RPM's genoemd, is het belangrijkste kenmerk waarmee rekening moet worden gehouden. Of je nu een elektrische nagelvijl gaat gebruiken voor je natuurlijke nagels of acrylnagels, de hoger gewaardeerde modellen, die normaal gesproken tussen 0-35.000 RPM landen, zullen niet alleen beter aan je behoeften voldoen, maar ook je tijd besparen. De Naera E101 nagelfrees is bijgewerkt voor professionals: het is een echte nagelfrees van 35.000 RPM. Je kunt de kracht voelen wanneer je aan de snelheidsregelaar bedient. Het kan perfect voldoen aan je vraag naar natuurlijke nagelverzorging (15.000 rpm) OF kunstmatige toepassingen/verwijderingen (minstens 25.000 rpm)

2. Kies er een met weinig trillingen

Trillingen, geluid en hitte zijn belangrijke punten bij de aanschaf van elektrische nagelvijlen. Hoog vibrerende vijlen kunnen schade toebrengen aan de nagels van je cliënt en ook aan je pols en arm. Denk eraan dat het vasthouden van een freespen met hoge trillingen, lawaai en hitte voor een langere periode vervelend zal zijn om aan de handen en tenen van je klanten te werken! De Naera E101 elektrische nagelvijl, uitgerust met een bijgewerkte, hoogwaardige lager-kernloze motor zorgt ervoor dat deze elektrische nagelvijl soepel werkt, zelfs bij hoge snelheid. Ultrasoepele werking met minder warmte en minder geluid, je kunt de trillingen nauwelijks voelen.

3. Heeft het voorwaartse en achterwaartse draairichting?

Manicures en navullingen doen, betekent dat je vooruit en achteruit moet werken. Met de nagelbits die beide kanten op draaien, kan je in verschillende richtingen werken zonder de hand van de klant in een verdraaide positie te houden. Bovendien is het handiger en veiliger!

Er is een F-Forward en R-Reverse-knop op de Naera E101 Nagelfrees, wat betekent dat je slechts een beweging nodig hebt om van richting te veranderen. Perfect voor linkshandigen en rechtshandigen.

4. Lichtgewicht handstuk is beter:

Werken met een zwaar handstuk zal de productiviteit aanzienlijk verminderen, omdat je je ongemakkelijk zult voelen en niet lang kunt werken. Bovendien zullen je handen en polsen pijn doen na een lange werkdag met zo'n zwaar handstuk, wat de kans op ongelukken tijdens het nagelwerk drastisch verhoogt.

De Naera E101 nagelfrees is gemaakt van speciaal materiaal van een aluminiumlegering en is superlicht: 250 gram voor het handstuk. Het zorgt ervoor dat je hand niet moe wordt na langdurig gebruik. Het is compact genoeg om in je reistas of koffer in te pakken, zodat je altijd en overal kunt genieten van de doe-het-zelf-nagelkunst.

5. Juiste nagelbits
Zorg ervoor dat je een nagelbit kiest die compatibel is met een standaard schachtdiameter 2,35 mm bitmaat. Je hebt in de loop van de tijd veel verschillende bits nodig om mee te werken. Een elektrische nagelvijl die geschikt is voor vijlen van standaardformaat, zal het in de toekomst veel gemakkelijker en veiliger maken om vervangende bits te vinden.

Natuurlijk raden we je om veiligheidsredenen ten zeerste aan om nagelfrees van hoge kwaliteit te kiezen, omdat de frezen van betere kwaliteit meer gericht zijn op veiligheidsoverwegingen in termen van materiaalkeuze en productontwerp. Het betekent dat een hoogwaardige nagelfrees met nagelbits niet alleen je werkefficiëntie aanzienlijk zal verbeteren, maar ook de kans op ongelukken drastisch zal verminderen.

6. Garantie is gegarandeerd!

Soms gaat er iets mis: om je aankoop te beschermen, moet je ervoor zorgen dat je elektrische nagelvijl minimaal 6 maanden garantie heeft vanaf de aankoopdatum. Als je in die tijd problemen ondervindt, hoef je niet veel geld uit te geven aan het repareren van nagelfrees of het kopen van een nieuwe als er iets misgaat.

De Naera E101 Nagelfrees heeft een volledige garantie van 12 maanden en een geld-terug-garantie van 14 dagen. Kijk op deze pagina voor details.


Zorg altijd voor de juiste hygiëne voor veiligheid

Nadat je de juiste elektrische nagelvijl hebt gekozen en hebt geleerd hoe je deze veilig kunt gebruiken, ben je misschien enthousiast om aan je nagelreis te beginnen. Het gebruik van een nagelvijl is leuk, maar onthoud altijd dat je je nagelfrees en -bits goed moet steriliseren, hoe druk je het ook hebt. Het kan ernstige infecties veroorzaken zonder hygiëne van schoon gereedschap, vooral als je de freesmachine op meer dan één paar handen gaat gebruiken. Een van de beste en meest efficiënte manieren om je gereedschap te steriliseren, is door aceton te gebruiken.

----------------------------------------------------

Neem gerust contact op voor vragen: info@naerapro.com