Ons verhaal

Ons verhaal

Decennia lang heeft de nageltechnologie-industrie geprobeerd vooruitgang te boeken met nieuwe manieren om nagels te versterken, verlengen en polijsten volgens de laatste trends.


Omdat er nog steeds veel vraag is naar stijl en design voor salons, is het moeilijk geworden om de juiste tools te vinden om de klus te klaren. Velen hebben zelfs kennis genomen van het gebrek aan focus op de gezondheid van de nagel, terwijl ze nog steeds design leveren.


Het moet voor veel merken in de branche nog worden bepaald om de juiste balans te vinden als het gaat om hoogwaardige nagelverzorging die er zowel geweldig uitziet als goed is voor de natuurlijke nagel.


In een wereld waar nagels leuk, flirterig en fantastisch zijn, heeft Naera Pro de #nailinspo-trend overstegen om nagelverzorgingsproducten te creëren die innovatie, kunstzinnigheid, persoonlijkheid en, belangrijker nog, gezondheid in elke nagel doen ontbranden.


Naera Pro tilt nagelverzorging naar nieuwe hoogten met moderne technologie die is gecultiveerd met een gezondheids-first benadering. In tegenstelling tot veelgebruikte nagelgereedschappen die de natuurlijke nagel beschadigen, gebruikt Naera Pro hoogwaardige machines en technologie waarmee klanten en schoonheidssalons elke nagel zorgvuldig naar hun wens kunnen bewerken zonder gedoe of schade.


De nagelverzorgingsproducten van Naera Pro zijn gemaakt voor de moderne technicus of schoonheidsliefhebber die houdt van de kunst van het nageldesign. Ze zijn van begin tot eind met intentie gemaakt en vullen verschillende technieken aan voor optimale precisie en stijl. Ervaar binnen enkele minuten de transformatie van versierde nagels waardoor klanten en zelfs jezelf mooi zullen voelen zonder de angst voor beschadiging of breuk eronder.


Bij Naera Pro maken we het onze topprioriteit om onze klanten in staat te stellen zich op veelzijdige manieren uit te drukken. Door positiviteit aan te moedigen door middel van kunst en nagelverzorging, zien we vrouwen uit alle lagen van de bevolking opbloeien in wat hen een ongelooflijk gevoel geeft.


Vanaf elk moment dat we in de spiegel kijken tot elke seconde dat we onze nagels bekijken, zijn we van plan om het idee van professionele nagelverzorging te overstijgen met inspirerende technologie die in alle opzichten veilig en nauwkeurig is om uw verwachtingen van schoonheid te overtreffen.


Toen we in de nagelindustrie kwamen, hebben we zoveel geleerd over verschillende vaardigheden en technieken, maar achter alle verschillende behandelingen kwam de belangrijkste factor neer op welzijn. Naera Pro is onze manier om kwaliteitsproducten te presenteren met uitzonderlijke klantenservice en ondersteuning.


Door garantie te bieden op technische problemen, willen we alleen het beste voor onze klanten en hun klanten. Voor elk verkocht product wordt 10% gedoneerd aan een goed doel als een manier om iets terug te geven aan de wereld en een verschil te maken. Terwijl we de buitenkant naar een hoger niveau tillen, maken we er een prioriteit van om ons ook op de binnenkant te concentreren.