Een aankoop met betekenis

Een aankoop met betekenis

Bij Naera Pro gaan we verder dan alleen geweldige producten aanbieden - we streven naar positieve verandering. We zijn er trots op dat we jaarlijks 10% van onze winst doneren aan goede doelen die levens transformeren.

Een van onze meest gewaardeerde partners is Stichting Daar el Atfaal, die zich inzet voor kansarme kinderen in Marokko. Ze geloven in de kracht van dromen en de toekomst van elk kind. Wij geloven daarin samen met hen.

De oprichter van Daar el Atfaal, Ilham Kheinette, zag een kans om het verschil te maken na een aangrijpend bezoek aan een weeshuis in Oujda/Marokko. In 2005 werd Stichting Daar el Atfaal een realiteit, en sindsdien hebben ze onvermoeibaar gewerkt aan het verbeteren van het leven van kinderen in nood.

Met jouw aankoop bij Naera Pro draag je bij aan deze nobele missie. Samen kunnen we dromen verwezenlijken en kansen creëren voor kinderen die dat het hardst nodig hebben. Elke aankoop is een stap in de richting van een mooiere en zorgeloze toekomst voor hen.

Bedankt dat je deel uitmaakt van onze missie om positieve verandering te brengen in levens over de hele wereld. Samen maken we het verschil!