Blogs

Vergeet niet dat nagels het belangrijkste onderdeel van handen zijn, nagelverzorging is ook het belangrijkste onderdeel van handverzorging. Over manicure gesproken, je zou kunnen denken aan een lange en mooie nagel met variantie nail arts. Schoonheid is echter divers en dat geldt ook voor manicure. Sommige vrouwen geven de voorkeur aan een natuurlijke hand- en nagellook. Deze keer vertellen we je hoe je de beste natuurlijke hand- en nagellook kunt maken.

1. Lange nagels knippen
Laat een beetje distale rand op de bovenkant van je nagel. Denk eraan om UV-schildhandschoenen te dragen om de schade van de komende UV-nagellamp te voorkomen.

2. Dode huid verwijderen
Sluit 1 van de nagelfrezen van Naera aan. Draai de snelheid naar "03" en verplaats de stukjes langzaam langs de nagelriem om de dode huid te verwijderen. Naera nagelfrezen zijn geschikt voor zowel links- als rechtshandigen. Het heeft een knop om de spin van vooruit naar achteruit te veranderen.

3. Vorm de rand
Gebruik hetzelfde nagelbit om de distale rand vierkant of rond te vormen. Verplaats het bit langs de rand om het glad te maken.

4. Verwijder stof met een stofkwast
Reinig nagelstof met een nagelstofborstel. Als je niet wilt dat stof overal rondvliegt, raden we je een zuigmachine voor stof aan waarmee je een stofvrij huis krijgt.

5. Basecoat aanbrengen
Base Coat is een transparante nagellak. De belangrijkste functie is om je nagellak stevig op je nagels te laten hechten. Dit helpt afbladderen en afbrokkelen te voorkomen. Ook beschermt het je eigen nagel tegen verkleuring door nagellakken.

6. De basislaag uitharden
Gebruik hiervoor een UV-warmtelamp.

7. Breng natuurlijke kleur nagellak aan
Breng een lichte kleur nagellak aan en hard het uit voor “30sec”. Breng het vervolgens nogmaals aan en hard het opnieuw uit. Twee lagen nagellak zorgen voor een beter uitzicht.

8. Top-coat aanbrengen
Top-coat zorgt ervoor dat de kleur langer blijft zitten. Als je een langhoudende nagellak combineert met een top-coat, kan het zelfs zeven dagen blijven zitten. Topcoats kunnen ook helpen voorkomen dat UV-stralen de kleur beschadigen en beschermen tegen water en andere dingen die uw handen regelmatig aanraken.

Let op, er zijn 2 soorten top-coat. Eentje geeft je nagel een glanzende look. De andere zorgt voor een matte look. 

9. Breng nagelriemolie aan
Nagelriem revitaliserende olie kan de nagelriem en nagels voeden, hydrateren en beschermen. Deze heb je in flesjes en penvorm.

10. Hydrateer je hand met handcrème
Last but not least, breng een handcrème aan. Wij adviseren je om elke keer na het wassen van je handen, handcrème aan te brengen. Het heeft hydraterende elementen die de huid, nagelriemen en nagels verzachten.

11. Geniet van zachte en schone handen
Hier zijn we! Wat heb jij natuurlijk mooie handen!