Garantie

Garantie

Dankjewel voor je vertrouwen in Naera Pro!

Onze garantie is geldig voor een periode van 1 jaar vanaf de datum van aankoop. Het is belangrijk om het aankoopbewijs en de originele verpakkingsdoos te bewaren als bewijs van aankoop.

De garantie is specifiek van toepassing op de elektrische nagelfrees-machine. Voor slijtagemateriaal geldt een beperkte garantie van 6 maanden. We raden je aan om voor gebruik altijd de handleiding te raadplegen om slijtage en defecten te voorkomen.

Indien je product niet naar behoren functioneert als gevolg van een tekortkoming van de fabrikant en aan de garantievoorwaarden is voldaan, zullen we je elektrische nagelfrees repareren of vervangen volgens de beoordeling van de fabrikant. Houd er rekening mee dat de garantie niet van toepassing is op problemen die zijn ontstaan door verkeerd gebruik, schade of normale slijtage. Bovendien vervalt de garantie als het product voor commerciële doeleinden wordt gebruikt.

Let op dat de garantie niet geldig is voor nagelfrezen die zijn aangepast, gewijzigd of gerepareerd door een onbevoegde Naera Pro-verkoper of -fabrikant. Voor eventuele vragen over de garantie kun je contact opnemen met onze klantenservice of onze website bezoeken op www.naerapro.com.

In het geval dat het apparaat niet naar behoren werkt, vragen we om digitale afbeeldingen van de nagelfrees en een kopie van je originele aankoopbon. Bij vervanging of reparatie zijn er kosten verbonden voor verzending en administratie, afhankelijk van je woonplaats.

We hopen dat deze informatie je een duidelijk beeld geeft van ons garantiebeleid. Mocht je nog verdere vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om je te helpen!

Bedankt voor je aankoop!

From Naera with Love,
Naera Pro

Contactgegevens
Naera Pro
Maarnse Grindweg 12P
3951LK Maarn

Tel: +31 (0)85 - 40 16 379
Email: info@naerapro.com